Tiedote koronaviruspandemian vaikutuksista nuorisopalvelujen toimintaan

Helsingin kulttuurin ja vapaa-ajan palvelut suljetaan toistaiseksi

Helsingin kulttuurin ja vapaa-ajan palvelut (nuorisotilat, kirjastot, kirjastoautot, kulttuuritalot, museot ja sisäliikuntapaikat) suljetaan toistaiseksi keskiviikosta 18.3. alkaen. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala hakee vaihtoehtoisia tapoja tuottaa kulttuuri-, kirjasto- ja liikuntapalveluja sekä tehdä nuorisotyötä. Kotiin jäävät ihmiset tarvitsevat nyt entistä enemmän tekemistä, tukea, iloa ja yhteisiä elämyksiä. Viestimme vaihtoehtoisista palveluista mahdollisimman pian.

Ikävä kyllä poikkeusolosuhteet jälleen asettaneet haasteita ja nuta on suljettu. Onneksi ehdittiin olla sentään välillä auki! Viikin alueen nuorisotyö on mahdollisimman laajasti nuorten saatavilla netissä. Tällä hetkellä meidät tavoittaa työaikoina, eli pääsääntöisesti arkisin ja iltapainotteisesti, ainakin nutan Instagramista (viikin_nuta) ja Discordin puhe- ja tekstichatista (osoitteesta https://discord.gg/q9bph4d ). Lisäksi voit aina laittaa ohjaajille whatsapp-viestejä tai soittaa, jos tulee asiaa!

Näiltä sivuilta löytyy linkki: ohjaajien yhteystiedot ja meihin saa olla yhteydessä. Nuorisotaloon yleisesti liittyvissä asioissa kannattaa suosia talon sähköpostia, viikin.nuorisotalo@hel.fi, talon puhelimen sijaan, sähköposti tavoittaa etätöihin siirtyneet ohjaajat arkisin päivittäin.