Muista äänestää Ruudin ydinryhmän vaaleissa! äänestys nutalla to 30.11

Viikin nuorisotalolla (Agronominkatu 3)  äänestyspäivä on 30.11 eli tämän viikon torstaina. Muista tulla äänestämään!

Viime viikolla  äänestettiin alueen kouluilla ja jos sulta jäi äänestämättä, niin 30.11 on mahdollisuus siihen Viikin nuorisotalolla kellonaikaan 17-20.45. Äänestämällä vaikutat! Äänestää voi 2000-2004 syntyneet helsinkiläiset nuoret. Jos et ole ohjaajille tuttu nuori, niin ota mukaasi jonkinlainen henkilöllisyystodistus.

Ruudin ydinryhmä on vuosittain valittava kahdenkymmenen nuoren joukko ketkä edustavat kaikkia helsinkiläisiä nuoria esimerkiksi Helsingin kaupungin päätöksenteossa. Ydinryhmää voi verrata muiden kuntien nuorisovaltuustoihin. Ydinryhmäläiset pääsevät vaikuttamaan hyvin suoraan nuorille tärkeisiin asioihin muunmuassa tapaamalla erilaisia päättäjiä monesti vuodessa ihan henkilökohtaisesti. Ydinryhmäläisiä ja heidän ääntään kuunnellaan kaupungissamme hyvin tarkkaan ja siksi onkin erittäin suotavaa pyrkiä Ruudin ydinryhmään!

Saat lisää tietoa Ruudista ja ydinryhmästä saat TÄÄLTÄ!

Tänä vuonna ehdolla oli 62 upeaa ehdokasta!

Äänestys tapahtuu tänä vuonna eri tavalla kuin ennen; jokaisessa nuorisotyöyksikössä (17kpl!) nuoriso-ohjaajat käyvät alueensa kouluilla äänestyttämässä oppilaita, minkä lisäksi jokaisella nuorisotalolla on oma äänestyspäivä, jolloin ne nuoret, jotka eivät pystyneet äänestämään kouluillaan saavat äänestää.