Kuinka SÄ jakaisit 200 000 euroa nuorille? Vaikuta!

Alueen nuorten kanssa tehtävässä vuosittaisessa RuutiBudjetti-prosessissa ollaan päästy jo pitkälle ja TÄNNE osoitteeseen kun menee ja kirjautuu sisään, voi jokainen antaa oman äänensä kuulua sitä koskien miten nuorten ideoille budjetoidut 200 000 euroa tulisi ensi vuonna just sun mielestä käyttää!

Viikin nuorisotyöyksikön aluetta (Pihlajamäki, Viikki, Pihlajisto) koskevat ehdotukset ovat: Mahdollisuus harrastaa paintballia ja lasertagia Latokartanon alueella ja Hygieniapassi kaikille Latokartanon alueen koulujen 9.-luokkalaisille. Varsinkin näitä kannattaa siis tukea 😉

 

Huom! Kaikenikäiset voivat käydä jakamassa oman pottinsa ja siten antaa äänensä kuulua 🙂

Huom huom! Aikaa on vain 3.12. asti, joten hopi hopi ettei mene mahdollisuus vaikuttaa alta!