RuutiBudjetin tilanne tällä hetkellä

Viikin nutan syksy on ollut RuBu-painoitteinen. RuBuFestit järjestettiin 31.8. ja 1.9. Pihlajamäen ja Viikin nuorisotaloilla. Festeille osallistui yhteensä 409 oppilasta Helsingin Uudesta yhteiskoulusta, Latokartanon peruskoulusta ja Norssista. Kyseisissä tapahtumissa oppilailta kerättiin ajatuksia eri teemoihin liittyen. Halukkaat saivat ilmoittautua teemojen jatkotyöstöön työpajapäivään. Se toteutettiin 7.10. Viikin nuorisotalolla – päivään osallistui 21 oppilasta. Päivän aikana käytiin läpi, mitä informaatiota Viikin nuorisotyöyksikkö sai RuBufesteiltä, sitten niistä työstettiin valmiita ideoita pienemmissä ryhmissä. Lopuksi niistä vielä äänestettiin.

Kouluille äänestettäviksi lähti 12 ideaa. Äänestykset toteutettiin viikolla 43, äänestäneitä oli yhteensä 526 nuorta. Alla näkyy äänestystulokset. Viikolla 45 on neuvottelukunta, jossa nuoret neuvottelevat toiminnanjohtajan kanssa, mitä ideoita lähdetään toteuttamaan.

 

viikin-rubu