RuBu-äänestyksen tulokset!

Moi!

RuutiBudjetti on päässyt finaaliin! Nuoret ideoivat työpajoissa uuden nutan toimintaa ja sisustusta ja saivat aikaan 11 äänestyskohdetta. Kävimme Latokartanon peruskoulussa ja Viikin Norssissa äänestyttämässä yläkoululaisia. Yhteensä ääniä antoi 250 nuorta, huippua!

Tässä äänestystulokset äänimäärän mukaisesti:

Nuorisotalolle:

 1. Peli + leffahuone
 2. E-sports liiga
 3. Dj + disco toimintaa
 4. Rentoutumishuone
 5. Taidekahvila
 6. Leffaprojektit
 7. Tapahtumat nutalla

Viikin alueelle:

 1. Tekonurmi
 2. Nuorten puisto
 3. Viikinojan siistiminen
 4. Graffittiseinä

Kaikki ideat olivat mahtavia ja äänestystulosten perusteella muodostammekin nyt ensi vuoden toiminnan uudelle nutalle. Pelitoiminta nousi ehdottomaksi suosikiksi ja tähän panostamme toiminnassamme eniten! Valmistautukaa siis e-sports liigaan! Emme kuitenkaan hylkää muita ehdotuksia vaan toteutamme uudella nutalla discoja, Dj-toimintaa, kahvilaa, erilaisia tapahtumia sekä leffaprojekteja. Uudelta nuorisotalolta tulee löytymään peli+leffahuone sekä rentoutumishuone.

Viikin alueelle selkeäksi ykköseksi nousi tekonurmi. Lähdemme viemään tätä toivetta eteenpäin.

Kiitos tuhannesti kaikille mukaan osallistuneille!