Uusi nuta ja ruutibudjetti!

Moi!

Monet viikkiläiset ovatkin saattaneet huomata kirkon edessä jättimäisen kuopan. Ja kyllä! Uuden nuorisotalon rakentaminen on alkanut! Jes! Nutan olisi tarkoitus olla valmis tammikuussa 2016, joten jos aikataulussa pysytään niin uudelle nutalle pääsee ihmettelemään helmikuussa 2016. Tätä ollaan väännetty ja käännetty niin kauan, mahtavaa että pitkä odotus vihdoin palkitaan.

Viikin nuorisotalo on mukana ruutibudjetissa. Tämä tarkoittaa sitä, että nuoret pääsevät päättämään  hankinnoista ja toiminnan sisällöstä koskien uutta nuorisotaloa. Järjestämme alueen kouluille RuBufestit  Latokartanon torilla 13.5 ja kysymme siellä mitä kaikkea nuoret nutalle toivovat. Syksyllä on sitten mahdollista päästä pienemmällä porukalla pohtimaan toimintaa, sisustusta, toimintavälineitä, harrastusryhmiä ym. joita nousi tapahtumasta ja loppuvuodesta järjestämme alueen kouluilla äänestyksen kootuista ideoista!

Päivitämme Ruuti-asiaa ja nutan valmistumista tänne sivuille, pysykää siis kuulolla 🙂

Ja hei kevät on jo melkein täällä! Aurinkolasit päähän ja jätskille!

Salla